Aktuella filmer för Stadsbion i Falkenberg

Nedan finns en lista över de filmer (sorterade i bokstavsordning) vi visar på Stadsbion i Falkenberg. Klicka på valfri film för mer information.

Baywatch
I BAYWATCH får vi möta den Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) och hans nyanställde, yngre kollega, den kaxige Matt Brody (Zac Efron). Tillsammans försöker de sätta dit ett kriminellt gäng som slagit klorna i kuststaden där de båda arbetar som livräddare på stranden. Seth Gordon (Horrible Bosses) har regisserat denna filmatisering av kultTV-serien Baywatch.

Regissör: Seth Gordon
Skådespelare: Alexandra Daddario, Dwayne Johnson, Priyanka Chopra, Zac Efron, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Jon Bass

Tid: Ej angivet
Bolag: United International Pictures
Ålder: Barntillåten
Genre: Komedi  Se trailer för filmen
Mumien
Tom Cruise spelar huvudrollen i en helt ny version av legenden som fascinerat hela världen sedan mänsklighetens begynnelse: MUMIEN. Den egyptisk drottning Ahmanet (Sofia Boutella) väcks ur sin eviga vila för att hämnas på den värld som på ett orättvist sätt tog hennes liv. Med sig ur graven tar hon en ilska och ett hämndbegär som fått tryckkoka i en gravkammare i tusentals år. MUMIEN tar sig an den klassiska matinéfilmen med ett nytt grepp, och tar oss med på en resa från Mellanösterns svepande sanddyner till den underjordiska värld som gömmer sig under dagens London.

Regissör: Andy Muschietti
Skådespelare: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Russell Crowe, Jake Johnson

Tid: Ej angivet
Bolag: United International Pictures
Ålder: 15
Genre: Action Äventyr  Se trailer för filmen
Pirates Of The Caribbean: Salazars Revenge
Kapten Jack Sparrow (Johnny Depp) är återigen jagad av sin gamla nemesis, den skräckinjagande Kapten Salazar (Javier Bardem). Salazar tänker förgöra varenda pirat på haven och Kapten Jacks enda hopp om överlevnad är att försöka hitta Poseidons mytomspunna treudd, en kraftfull klenod som ger ägaren total kontroll över haven. Orlando Bloom är tillbaka som Will Turner och Geoffrey Rush ser vi återigen som Kapten Hector Barbossa.

Regissör: Joachim Rønning och Espen Sandberg
Skådespelare: Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Brenton Thwaites, Stephen Graham, Kevin McNally, Martin Klebba

Tid: 02:09
Bolag: Walt Disney
Ålder: 11
Genre: Action Fantasy Äventyr  Se trailer för filmen
Wonderwoman
Innan hon blev Wonder Woman var hon Diana, prinsessan av Amazonerna, tränad för att bli en oövervinnerlig krigare. När en amerikansk pilot kraschar på den paradisö hon växt upp, berättar han om en massiv konflikt som härjar utanför ön. Hon bestämmer sig för att lämna tryggheten, övertygad om att hon kan stoppa hotet. Tillsammans med andra kämpar hon för att stoppa alla krig och upptäcker då inte bara sina fulla krafter utan även hennes sanna öde.

Regissör: Patty Jenkins
Skådespelare: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright

Tid: Ej angivet
Bolag: United International Pictures
Ålder: 15
Genre: Action Fantasy Äventyr  Se trailer för filmen